lunes, 3 de octubre de 2011

Activitat 1

Per a ser una bona TEI tindria que dominar les habilitats següents:
Ser activa i creativa per a que els nens i nenes disfruten de les activitats i jocs que es realitzen en el aula.
Tindre iniciativa per a les coses. Per exemple, si una activitat no es pot realitzar conforme l’havíem plantejat, pensar ràpidament una alternativa i canviar el joc o l’activitat. 
A més, hem de tenir paciència en els nens i nenes, ja que si un nen o nena es posa a plorar i no para no hem de alterar-nos ni perdre la paciència perquè sinó no resoldríem la situació.
Mostrar seguretat en nosaltres mateixa per poder resoldre situacions difícils i saber si el que estem fent es lo adequat.
També hem de ser alegres i mostrals afecte als nens i nenes. Transmetre aquesta alegria i afecte per a que se senten volguts i respectats per els demés.
Per finalitzar, dir que també hem de saber escoltar als nens i nenes per a que pugen mostrar-nos el pensen i respectar el que  diuen.
Sinó tinguérem aquestes habilitats socials no seriem unes bones TEI perquè les classes serien avorrides, els nenes i nenes no disfrutarien, no es sentirien agust amb nosaltres al no mostrals alegria, afecte...  podríem perdre la paciència fàcilment per alguna situació i no saber resoldre-la per no tindre seguretat en nosaltres mateixa i no tenir iniciativa per a les coses.

4 comentarios:

  1. M'agradat molt com ho has posat :)

    ResponderEliminar
  2. Me gusta porque has puesto algunos ejemplos y lo has explicado bien!

    ResponderEliminar
  3. m'agrada perque els exemples sempre van bé :)

    ResponderEliminar
  4. Molt be laura! tot be ;), m'agraden les explicacions.

    ResponderEliminar